martes, 17 de noviembre de 2015

Fires amb un encant diferent

Divendres passat (dia 13 de novembre) vam fer la festa d'inici del projecte. Va ser un moment de nerviosisme per a tothom i sobretot d'il·lusió. Nerviosisme per saber qui seria el nen o nena que començaria aquesta nova aventura amb mi, i il·lusió per fer-ho el millor possible.
I per fi va arribar el moment de conèixer a la que seria la meva mentorada, la Mariamu!

És una noia de Gàmbia que estudia 6è de primària i li agrada molt jugar a bàsquet (afició que comparteix amb mi).

El primer contacte amb mi va ser molt emotiu. Ella estava molt avergonyida i no li sortien gaire les paraules. Semblàvem una mena d'entrevistadora i entrevistador, on jo em moria de ganes de conèixer més i més d'ella.
Aquest primer contacte va ser curt, així que vaig decidir proposar-li un altre dia per tal de tornar-nos a veure.

Aprofitant que són les festes majors de la nostra població i que feien una fira medieval vam fer la nostra primera quedada a soles! És una fira preciosa, plena d'històries i símbols que potser la Mariamu no coneix. 


També vam aprofitar per fer un passeig per la platja ja que feia un dia fantàstic i amb la caloreta ens va venir de gust menjar-nos un gelat. La Mariamu diu que li encanta el gelat d'Oreo però no hi havia, així que va optar per agafar-se un de dos gustos, vainilla i nata. 

Durant tota la nostra tarda juntes vam parlar sobre possibles futures quedades i plans per a fer. Com ja he dit abans li encanta jugar a bàsquet i diu que el practica cada dia a l'hora del pati, i jo jugo en un equip de bàsquet femení a Lloret, així que ens va semblar una bona idea planejar una quedada per fer un partit. A més a més, ara estan les atraccions de les fires muntades i també li agraden.

Com veieu ja tenim molts plans en ment per anar fent durant aquest viatge i que podrem anar esborrant poc a poc de la nostra llista interminable! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario